0
1 In DIY & Printables

Autumn Bucketlist Free Printable

Yes! Daar is ie dan, de eerste blog in de categorie DIY! Speciaal voor jullie heb ik een gratis printable poster ontworpen met een heerlijke herfst bucketlist.


AUTUMN BUCKETLIST

De term “bucketlist” kennen jullie vast wel, een lijstje met leuke, toffe of spannende dingen die je wilt doen. Natuurlijk kun je een bucketlist maken voor dingen die je ooit in je leven nog wilt doen, maar het is ook erg leuk om per seizoen een bucketlist te maken. Op die manier krijg je de seizoenen echt goed mee en kun je er optimaal van genieten.

Voor deze free printable met thema “Autumn Bucketlist” heb ik gekozen voor allerlei activiteiten die écht passen bij de herfst zoals fruit plukken, pompoenen uitzoeken en lekkere dingen bakken. Sommige dingen zijn heerlijk te doen met zonnig herfstweer, maar er zijn ook genoeg activiteiten die perfect zijn voor de regenachtige dagen!

Dit heb je nodig:

A4 papier, het liefst zo dik mogelijk
Een kleurenprinter
Eventueel een mooie A4 lijst

Klik hier om de poster te downloaden!

SHARE THE LOVE

Heb je de gratis poster geprint? Ik vind het fantastisch om foto’s te zien! Deel ze op Facebook of Instagram en tag @Oktoberdots, zo kan ik zien waar jullie de printable gebruiken en eventueel de foto’s reposten. En andere mensen kunnen meteen zien waar jij je printable vandaan hebt! 

Het is niet toegestaan deze Autumn Bucketlist poster te verkopen, hij is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Wil je op je website of blog verwijzen naar de printable? Dan zou ik het fijn vinden als je naar deze pagina verwijst en niet naar het bestand zelf, dankjewel!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nathalie
    18 september 2019 at 15:36

    Wat leuk gemaakt!

  • Leave a Reply