0
0 In DIY & Printables

Halloween Bucketlist free printable

Eerder deelde ik al een toffe Autumn bucketlist met jullie, vol met leuke dingen om te doen in de herfst. En nu is het dan de beurt aan de Halloween bucketlist!


Halloween Bucketlist

Mocht je niet weten wat een bucketlist is, lees dan even de stukjes bovenaan DEZE pagina, daar leg ik je uit wat de bedoeling is van een bucketlist.

Net zoals de Autumn bucketlist bevat ook de Halloween printable bucketlist allerlei super leuke dingen om te doen rond Halloween. Zoals Halloween drankjes maken, je huis versieren, een eng boek lezen en meer heerlijk griezelige activiteiten. Je kunt deze bucketlist gebruiken om leuke activiteiten op af te vinken, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon ter decoratie wegzetten, dan heb je meteen één van de dingen op de lijst gedaan!

Dit heb je nodig:

A4 papier, het liefst zo dik mogelijk
Een kleurenprinter
Eventueel een mooie A4 lijst

Klik hier om de poster te downloaden!

SHARE THE LOVE

Heb je de gratis poster geprint? Ik vind het fantastisch om foto’s te zien! Deel ze op Facebook of Instagram en tag @Oktoberdots, zo kan ik zien waar jullie de printable gebruiken en eventueel de foto’s reposten. En andere mensen kunnen meteen zien waar jij je printable vandaan hebt!

Het is niet toegestaan deze Halloween Bucketlist poster te verkopen, hij is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Wil je op je website of blog verwijzen naar de printable? Dan zou ik het fijn vinden als je naar deze pagina verwijst en niet naar het bestand zelf, dankjewel!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply