Klanten referenties

Benieuwd naar de ervaringen van mijn vorige klanten? Hier lees je een aantal referenties van klanten van de afgelopen tijd!


Femke van Zielestroom

“Superblij met het prachtige logo en de visitekaartjes die voor mij ontworpen zijn. Fijne communicatie, heel goed aangesloten bij mijn wensen en verrassende ontwerpvoorstellen. Het eindresultaat is zó gaaf, dank je wel Babet!!”


Anja van Handmade by Dena

“Oktoberdots heeft mijn nieuwe logo gemaakt en banner voor in de webwinkel. Ik ben helemaal happy met het eindresultaat en zal zeker vaker gebruik maken van de diensten. Er wordt een voorstel met duidelijke uitleg gemaakt en veel overleg. Dus zoek je nog een logo of banner dan ben je hier aan het juiste adres.”


Floortje van Ukkespul

Ukkespul is supertevreden met het nieuwe logo en de nieuwe webshop! Oktoberdots is een dikke aanrader! 👌 Babet luistert heel goed naar je wensen en weet dat in prettig overleg en lekker snel te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Nogmaals dankjewel voor de fijne samenwerking!!


Patricia van Melon & Me

Helemaal blij met al het moois dat je gedaan hebt! Dank voor de fijne samenwerking!!


Frances van Studio Dotties

Oktoberdots heeft voor mijn creatieve workshops een compleet pakket gemaakt. Website, visitekaartje, flyers en raamsticker. Ik ben super blij met de mooie ontwerpen en de samenwerking verliep zeer prettig en vlot. Oktoberdots is een echte aanrader! Bedankt voor de fijne samenwerking!

SaveSave