0

Over mij

Hoi! Ik ben Babet van Oktoberdots, 29 jaar oud, gelukkig getrouwd en ik woon in Breda samen met mijn man, prachtige kat Ember en 2 schattige konijntjes Monster & Woezel.

Ik ben dol op het verven van mijn haar en ik hou van tattoos, maar ik ben ook dol op alles wat (klassiek) Engels is, met herfst & Halloween te maken heeft en met kerst. Eigenlijk ben ik dol op héél veel dingen: dieren, Harry Potter, glitters, knutselen, lichtjes, reizen, eten, drinken (biertjes!), borrelen in de stad, city-trips, geurkaarsen, boeken, illustraties, cosplay, films & series, koken en bakken. Ik ben best wel snel blij te maken!


Sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf in Grafisch ontwerp & een webshop met eigen ontwerp papierwaren zoals kaarten, boekenleggers en posters. Eigenlijk was het de bedoeling om daar mee te stoppen begin 2019, maar ik kan het toch niet loslaten.

Daarom heb ik besloten af en toe nog wat leuks te maken en hier aan te bieden, maar dan weer op de manier waarop ik ooit begonnen ben: als hobby! Op die manier blijft het leuk om jullie blij te maken met Oktoberdots spulletjes naast mijn vaste baan, zonder dat ik meteen weer werkweken ga maken van +50 uur.


Daarnaast ben ik ook gaan bloggen! Nou, eigenlijk blogde ik al een hele tijd, maar dan op een andere website. Nu is mijn blog verhuisd naar Oktoberdots.nl en zul je hier allerlei leuke en lekkere blogs vinden die je helemaal in de herfstsfeer krijgen.

Of ik uiteindelijk ook weer ga beginnen met Grafisch ontwerpen dat weet ik niet. Maar ik sluit het zeker niet uit! Het ligt er een beetje aan hoe ik de balans kan houden tussen mijn privé leven en mijn werk, want ik sla meestal een beetje door als ik eenmaal iets begin.


Vind je het leuk om wat meer over de persoon achter Oktoberdots te weten? Volg me dan vooral ook op mijn persoonlijk Instagram: @oddBabet

Daar deel ik van alles over mijn privé leven, van mijn huisdieren tot reizen. Ik vind het leuk om je daar te zien!