Over Oktoberdots

In 2010 ben ik, Babet, begonnen met mijn eigen bedrijf genaam “Oktoberdots”, om te werken aan mijn designs skills en portfolio naast mijn studie in grafisch ontwerp. Maar ook om alle ideeën uit mijn hoofd op papier te zetten. Nu, 8 jaar later, is Oktoberdots uitgegroeid tot een fantasisch papierwaren merk en grafisch design studio met ontzettend diverse klanten. En al die verschillende mensen maken het ontzettend leuk om Oktoberdots naast mijn vaste baan te runnen.
Blijf je graag op de hoogte van Oktoberdots dingen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Grafisch ontwerp

Bij mij kun je je logo laten ontwerpen voor je bedrijf of blog. Een complete huisstijl laten maken met visitekaartjes, briefpapier, stickers en flyers. Of je website of webshop laten ontwerpen of restylen.

Ik ontwerp heel graag samen met jou de perfecte nieuw stijl voor jouw bedrijf of blog. Maar ook als je voor je bestaande huisstijl nieuwe producten wil laten ontwerpen, ben je aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld al een logo, maar nog geen visitekaartjes? Of misschien passen de kleuren van je website niet helemaal goed bij je huidige huisstijl? Ik help je met al je grafisch ontwerp problemen!

Stuur mij gerust een vrijblijvend berichtje met je vraag.

Papierwaren

Naast een grafisch ontwerp studio, is Oktoberdots ook een papierwaren merk. De tofste kaartjes voor alle gelegenheden. Van verjaardagen en trouwen tot condoleance kaarten of gewoon een kaartje voor zomaar vind je in de Oktoberdots webshop en bij de Oktoberdots resellers.

Maar ook geweldige bijpassende stickers met verschillende prints en fantastische posters speciaal voor jou op maat gedrukt kun je in de webshop bestellen.

En niet te vergeten een super grote collectie boekenleggers, zo hoef je nooit meer een hoekje te vouwen in jouw favoriete boeken.

Benieuwd naar de collectie? Klik dan hier.