Over Oktoberdots

OKTOBERDOTS STOPT!

In 2010 ben ik, Babet, begonnen met mijn eigen bedrijf genaam “Oktoberdots”, om te werken aan mijn designs skills en portfolio naast mijn studie in grafisch ontwerp. Maar ook om alle ideeën uit mijn hoofd op papier te zetten. Nu, 8 jaar later, is Oktoberdots uitgegroeid tot een fantasisch papierwaren merk en grafisch design studio met ontzettend diverse klanten. En al die verschillende mensen maken het ontzettend leuk om Oktoberdots naast mijn vaste baan te runnen.
Blijf je graag op de hoogte van Oktoberdots dingen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Grafisch ontwerp

Helaas is het niet meer mogelijk om nieuwe designs aan te vragen.

Oktoberdots stopt! Hierdoor neem ik geen nieuwe klanten meer aan. Voor fantastische ontwerpen verwijs ik je heel graag door naar: www.deliciae.org

Papierwaren

Naast een grafisch ontwerp studio, is Oktoberdots ook een papierwaren merk. De tofste kaartjes voor alle gelegenheden. Van verjaardagen en trouwen tot condoleance kaarten of gewoon een kaartje voor zomaar vind je in de Oktoberdots webshop en bij de Oktoberdots resellers.

Maar ook geweldige bijpassende stickers met verschillende prints en fantastische posters kun je in de webshop bestellen.

En niet te vergeten een super grote collectie boekenleggers, zo hoef je nooit meer een hoekje te vouwen in jouw favoriete boeken.

Benieuwd naar de collectie? Klik dan hier.