Over Oktoberdots

In 2010 ben ik, Babet, begonnen met mijn bedrijf Oktoberdots, om naast mijn studie in grafische vormgeving verder te kunnen werken aan mijn vaardigheden en portfolio. Maar ook om al mijn ideeën op papier te kunnen zetten! Nu, 8 jaar verder, is Oktoberdots uitgegroeid tot een fantastisch papierwaren merk én grafisch vormgeving studio met ontzettend diverse klanten. Zo blijf ik met heel erg veel plezier werken naast mijn vaste baan.

Blijf ook op de hoogte van alle avonturen van Oktoberdots en volg me op Instagram of Facebook!

Grafisch ontwerp

Bij mij kun je je logo laten ontwerpen voor je bedrijf of blog. Een complete huisstijl laten maken met visitekaartjes, briefpapier, stickers en flyers. Of je website of webshop laten ontwerpen of restylen.

Ik ontwerp heel graag samen met jou de perfecte nieuw stijl voor jouw bedrijf of blog. Maar ook als je voor je bestaande huisstijl nieuwe producten wil laten ontwerpen, ben je aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld al een logo, maar nog geen visitekaartjes? Of misschien passen de kleuren van je website niet helemaal goed bij je huidige huisstijl? Ik help je met al je grafisch ontwerp problemen!

Stuur mij gerust een vrijblijvend berichtje met je vraag.

Papierwaren

Naast een grafisch ontwerp studio, is Oktoberdots ook een papierwaren merk. De tofste kaartjes voor alle gelegenheden. Van verjaardagen en trouwen tot condoleance kaarten of gewoon een kaartje voor zomaar vind je in de Oktoberdots webshop en bij de Oktoberdots resellers.

Maar ook geweldige bijpassende stickers met verschillende prints en fantastische posters speciaal voor jou op maat gedrukt kun je in de webshop bestellen.

En niet te vergeten een super grote collectie boekenleggers, zo hoef je nooit meer een hoekje te vouwen in jouw favoriete boeken.

Benieuwd naar de collectie? Klik dan hier.