0

Hier lees je, in duidelijke taal, wat de privacy regels en voorwaarden van Oktoberdots zijn.


VOORWAARDEN

Shoppen bij Oktoberdots is makkelijk.

BETALEN
Je plaatst de producten die je wilt in je winkelwagen en rekent af. Achteraf betalen is helaas niet mogelijk, maar er zijn wel diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, Paypal, SoFort en Bancontact.

VERZENDING
Helaas kan Oktoberdots je bestelling niet dezelfde dag nog versturen. Ik zal altijd mijn best doen je bestelling zo snel mogelijk te verpakken en verzenden, dit kan 3 tot maximaal 5 werkdagen duren. Spoedverzendingen helaas echt niet mogelijk.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van je pakketje. Je betaalt dus nooit te veel voor de verzending! 

RETOUREN
Wil je je bestelling retour sturen? Stuur dan berichtje via het contactformulier binnen 14 dagen nadat je je bestelling ontvangen hebt. Dan vertel ik je graag hoe je je bestelling retour kunt sturen. Stuur je de gehele bestelling terug? Dan krijg je ook de verzendkosten terug. De retourkosten zijn voor jou zelf.


PRIVACY

Oktoberdots belooft al je contact gegevens veilig op te slaan en voor geen enkele andere reden te gebruiken dan het versturen van mails over je bestelling en het verzenden van je bestelling zelf.

NIEUWSBRIEF
Indien je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief zal je deze ook ontvangen, maar je kunt je er op elk gewenst moment ook weer voor uitschrijven. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link om je uit te schrijven. Vanaf dat moment ontvang je dan geen enkele nieuwsbrief meer.

COOKIES
Om te kijken waar bezoekers van Oktoberdots vandaan komen gebruikt Oktoberdots Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en geven alleen een globaal idee van waar de bezoekers vandaan komen of hoe ze gegooglet hebben. Oktoberdots kan dus niet zien waar specifieke bezoekers vandaan komen. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord.