Wat kan ik voor je maken?

Oktoberdots is een grafisch vormgeef bedrijf, alles wat met vormgeving te maken heeft kan ik dan ook met alle liefde en plezier voor je verzorgen. Alle ontwerpen die ik maak voor jou en/of je bedrijf zijn altijd uniek en persoonlijk. Geen twee personen zijn hetzelfde, dus ook geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom is het belangrijk om een vormgever te kiezen die werkt vanuit jouw visie. Uiteraard zal ik je altijd advies geven als dat gewenst is, maar het is jouw bedrijf of blog, dus jouw wensen staan altijd voorop.

Logo’s

Als eerste denk je bij grafische vormgeving natuurlijk aan logo’s. In mijn portfolio kun je zien dat ik al talloze logo’s in verschillende stijlen voor heel diverse bedrijven ontworpen heb, en mijn ideeën zijn nog lang niet op!

Dus ben je op zoek naar een logo, dan ben je bij Oktoberdots zeker aan het juiste adres.

Bekijk hier alle logo ontwerpen >

Huisstijlen

Wil je meer dan alleen een logo? Top! Uiteraard help ik je ook hier heel graag mee. Onder een huisstijl kan al het drukwerk vallen dat in de stijl van jouw bedrijf gemaakt wordt.

Dus bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en adresstickers, maar ook flyers, posters of zelfs grote banners voor op beurzen, tassen en nog veel meer. Alles dat gedrukt wordt, kan ik voor je verzorgen.

Bekijk hier alle drukwerk ontwerpen > 

Websites & shops

Wil je ook graag een mooie website of webshop bij je nieuwe huisstijl, heb je al een logo maar nog geen website of wil je dat ik je webshop of website voor je restyle? Ook dat kan!

Websites bouwen doe ik niet, maar ik ontwerp ze wel. Dit betekent dat ik werk vanuit een bestaand platform, denk hierbij aan mijnwebwinkel.nl, luondo of een ander webshop platform, maar ook andere systemen zoals WordPress. Voor deze bestaande systemen maak ik vervolgens een ontwerp dat helemaal past bij jouw bedrijf of blog en als je helemaal tevreden bent over het ontwerp bouw ik het ontwerp in het systeem zodat alles er perfect uit ziet en jij een prachtige website hebt. Doordat ik geen complete websites bouw, maar werk vanuit bestaande systemen zijn de kosten hiervoor een heel stuk lager, maar hoef je qua design kwaliteit en uitstraling helemaal niets in te leveren.

Bekijk hier alle webshop & website ontwerpen >

Illustraties

Als je Oktoberdots al kent, dan weet je dat ik ook heel veel illustreer. Ik heb onwijs veel illustraties gemaakt voor mijn eigen webshop, maar ik maak ook illustraties in andere stijlen voor andere bedrijven.

Denk bijvoorbeeld aan een poppetje, diertje of object dat als gezicht van je bedrijf kan dienen, naast je logo, net zoals mijn uiltje.

En natuurlijk maak ik ook illustraties voor op drukwerk zoals postkaarten of posters. Elke illustratie wordt speciaal in een stijl voor jou gemaakt en kan op elk moment verder uitgebreid worden in dezelfde stijl zodat je een complete familie krijgt!

Bekijk hier alle illustratie ontwerpen >